ODO en Jip Regtop Fysiotherapie & Medisch Centrum starten samenwerking

Onlangs hebben wij overeenstemming bereikt met Jip Regtop Fysiotherapie & Medisch Centrum over fysiotherapeutische hulp als aanvulling van de sportmedische zorg die onze vaste verzorger Remco Verbarendse biedt. Voor de ODO-ers betekent dat zij met voorrang op werkdagen binnen 24 uur een principe afspraak kunnen hebben, en dat er op de dinsdagavond een gratis sportspreekuur/inloopspreekuur is van 20.00 uur tot 20.30 uur op hun vestiging aan de Hofsingel 95.

Fysiotherapeut Bram van Huizen screent de selectie

Vorige week heeft fysiotherapeut Bram van Huizen op onze locatie aan de Baanderheer een screening gedaan van de selectiespelers en een blessure-preventie plan opgesteld waar de spelers en technische staf mee aan de gang kunnen. Verder biedt het JRFMC mogelijkheden tot het organiseren van lezingen over blessures, core-stability en het plaatsen van stukjes over fysiotherapie of blessures in ons clubblad. Als tegenprestatie biedt ODO promotionele ruimte aan het JRFMC.

We geloven dat deze nieuwe samenwerking een goede stap is om de randvoorwaarden voor onze leden op een hoger niveau te krijgen.

Het JRFMC is telefonisch te bereiken op 010 – 76 14 462 en via hun website.