WION 2 – ODO 2 (13-18)

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Wion op het programma. Het zou zeker een belangrijke pot worden. Wion op de derde plaats en wij op de tweede. Willen wij nog Twist dwarszitten, dan moesten we deze pot winnen (geldt overigens ook voor de rest van de komende wedstrijden). Na een tijdje in de file gestaan te hebben, konden we lekker beginnen met inschieten. Tijdens het praatje werden er nog dingen bevestigd en werd er nog meer moed ingepraat. De vakken waar we in speelden, waren al goed op elkaar ingespeeld en weten nu inmiddels wel hoe je het vak draaiende houdt. Toch begonnen we meteen al met een 3-0 achterstand. We hadden zeker even een wake up call nodig, maar gelukkig werd het meteen al recht gezet. Door af en toe terug te gaan naar de basis, konden we weer overzicht krijgen en vanuit daar kon er nog gevarieerd worden. We zijn met een kleine voorsprong de rust ingegaan, 6-8. Na een kort praatje van Alex en het nodige eten van de mandarijnen van Jaap, konden we weer met volle power er weer ingaan. Binnen de eerste minuut werd er gescoord door ODO, dat voelt altijd lekker en geeft je vertrouwen voor de rest van de wedstrijd. We bleven de voorsprong behouden en tot het einde hebben we ervoor geknokt om die te behouden. De eindstand is 13-18 geworden. We zitten nu in een positieve sfeer qua resultaten. Volgende week wordt een van de belangrijkste wedstrijd tegen de koploper Twist. Als we die winnen, is het kampioenschap mogelijk. Ik denk dat het vertrouwen in elkaar en de passie in het spel voorop moeten blijven staan. Twist gaat het dan zeker moeilijk krijgen volgende week! Reserves bedankt!