ODO A1 – Excelsior (D) A1 (9-25)

Deze week mochten we weer een wedstrijd spelen in de Hofstede, dit keer tegen Excelsior. Na twee wedstrijden waarin we veel positieve dingen hebben laten zien waren we deze week ook weer gemotiveerd om het Excelsior moeilijk te maken.

Belangrijk voor deze wedstrijd was dat we niet de touwtjes lieten vieren maar dat we van begin tot eind geconcentreerd zouden zijn.

Helaas echter lukte dit niet helemaal want we begonnen de wedstrijd met een 0-5 achterstand. Hoewel wij hierna ook de eerste doelpunten scoorden gingen we de rust in met 5-16. Na de rust waren we vastberaden om zo min mogelijk doelpunten door te laten en vol goede moed gingen we dus de tweede helft in. Hoewel de tweede helft verdedigend beter was dan de eerste kon het niet baten en de scheidsrechter floot af bij een stand van 9-25.

Helaas konden we geen wedstrijd neerzetten zoals de vorige twee weken maar we blijven vertrouwen houden. Volgende week hebben we opnieuw een kans tegen DES en dan gaan we er met zijn allen weer voor.