Phoenix E1 – ODO E3 (5-19)

Beste lezers,

Vandaag speelden we weer om een heerlijke tijd in Zoetermeer. We mochten het opnemen tegen Phoenix, een tegenstander die in de vorige wedstrijd tegen een andere club met 27-13 won. Zij stonden derde en wij stonden vierde. Dominique kon er niet bij zijn, maar gelukkig was Eva er om haar deze wedstrijd te vervangen. Van tevoren is er uitgelegd waarom het belangrijk is dat je met 1 voet voor verdedigd en wanneer dat handig is (in welke situatie). De wedstrijd begon 5 minuten later, maar dat maakte voor ODO E3 niks uit. Wat waren jullie scherp en geconcentreerd, gelijk al vanaf het begin. Ik merkte dat de tegenstander aan het begin ook gebrand waren om te winnen. In de eerste 10 minuten werd er al veel gescoord door beide partijen. Maar 10 minuten later werd al duidelijk hoe graag ODO de bal wilde hebben om te scoren. We onderschepten veel ballen, waardoor we erg veel kansen konden krijgen. Deze werden af en toe ook beloond! Wat we nog beter konden doen, is goed kijken wie er werkelijk vrij staat. Soms kunnen je tegenstanders er nog wel eens er tussen springen. Gelukkig ging het kijken naar wie er vrij stond nog beter in de tweede helft. Phoenix had niks meer in te brengen. We bleven scoren en het fijne was dat iedereen ook heeft gescoord. Je houdt hier toch altijd een fijn gevoel aan over. De eindstand was 19-5. Verdiend zeg ik! Op naar de volgende belangrijke wedstrijd tegen Achilles, wel lekker thuis nu natuurlijk. Eva, bedankt voor het invallen!