WION 1 – ODO 1 (14-16)

Zaterdag 28 januari stond de wedstrijd tegen Wion op het programma. Toch wel belangrijk dat we deze zouden winnen, zodat we net wat meer zekerheid hebben om niet te hoeven degraderen.

We begonnen de wedstrijd al snel met een 2-0 achterstand, maar bleven gefocust doorspelen. Lotte, Thijs en Wouter zorgden toen voor een 2-3 voorsprong. De eerste helft ging qua stand gelijk op en zo gingen we de rust in met 6-7.
Verdedigend ging het de eerste helft erg goed, alleen aanvallend moesten we het slimmer gaan spelen. In het vak moest beter gecommuniceerd worden en alleen dan zouden we de punten kunnen pakken.

De tweede helft begon en de score kwam meteen op een gelijkstand, 7-7. We moesten en zouden hier de punten pakken en met deze gedachte maakte ODO een gaatje van 3 goals. Dit gat werd nog groter tot 4 goals, maar wion eindigde de wedstrijd met 2 goals en zo was de eindstand 14-16 voor ODO!

Het was een goede wedstrijd waarin scherp werd verdedigd. In de eerste helft soms wat moeizame aanvallen, maar dit werd in de tweede helft flink verbeterd en zo hebben we verdiend de punten mee terug naar maasland genomen!

Nu dit gevoel vasthouden en volgende week weer knallen in de hofstede tegen Twist!