ODO D1 – Avanti (P) D5 (14-2)

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag mochten we tegen Avanti spelen. Vorige keer speelden we een erg goede wedstrijd en wonnen we verdiend met 8-1. Echter begon ook deze wedstrijd weer op 0-0 dus  moesten jullie fel beginnen en meteen laten zien waarom wij bovenaan staan! Dit gebeurde ook. We hadden lange aanvallen en onderschepten met zijn alle heel veel ballen waardoor de tegenstander tot weinig goede aanvallen kwam.  Zelf scoorden jullie gelukkig weer wat makkelijker dan de afgelopen weken. Leuk was het om te zien dat we verschillende trainingsballen probeerden.  Wel mochten we iets meer gaan schieten. Hoe meer we schieten, hoe meer kansen we hebben om te scoren.

In de rust stonden wij dan ook op een verdiende 6-2 voorsprong. Na de rust was het beeld niet anders. Jullie waren fel, hadden veel de bal en schoten meer. We konden vaak 3-4 keer achter elkaar schieten waardoor we veel doelpunten maakten. Toen het 12-2 stond had iedereen (!!!!) al gescoord. Nina zat reserve bij ons en mocht natuurlijk ook nog even meedoen. Hartstikke goed gedaan! Zelf wisten we nog twee keer te scoren waardoor de eindstand 14-2 was. Jullie hebben zowel aanvallend als verdedigd ontzettend goed je best gedaan. Dit is dan ook te zien aan de eindstand. Volgende week mogen we thuis tegen Futura. Ook die wedstrijd begint weer op 0-0. We zullen dus net zo fel en scherp moeten zijn als zaterdag!

Goed gedaan, het was een hele leuke wedstrijd!