ALO E1 – ODO E1 (5-19)

De returnwedstrijd tegen ALO…thuis hadden we ruim gewonnen, dus eigenlijk verwacht je dat het dan ook nu weer ‘makkelijk’ zal gaan.
Maar altijd is het nodig vanuit de basis alles zelf goed te doen, en letten op de kleine puntjes. De tegenstander had 2 lange meiden in het veld staan, waarvan 1 wel heel erg lang was en verdacht veel weg heeft van een speelster uit de D1…. Die lange meiden maakten het spel wat lastiger, die lange armen zaten er goed tussen. De 1e 10 minuten waren toch wel heel erg duidelijk, tussenstand 0-7. Daarna kreeg ALO wat meer grip door uitbraken die zeer effectief welden afgerond. In deze 2e 10 minuten waren jullie minder scherp en daardoor geef je meer kansen weg. ALO scoorde er 4 en ODO 3 in deze 10 minuten. Ruststand dus 4-10/ In het praatje weer benadrukken dat je je best moet blijven doen met vrij lopen, en verdedigend goede concentratie houden. In die 2e helft wist ALO nog 1 keer te scoren en ODO 9 keer, en werd het verschil heel duidelijk. Weer gewonnen! In het programma blijkt dat KVS E3 zich uit de competitie heeft teruggetrokken. Dus de heen wedstrijd is geschrapt en de returnwedstrijd komt te vervallen. Daardoor vallen er wel heel grote gaten in het speelprogramma. We zullen proberen dit te vullen met oefenwedstrijden, waar mogelijk!