Vacature hoofdtrainer ODO

CKC ODO Maasland is voor het seizoen 2017/2018 op zoek naar nieuwe trainer/coach voor de senioren selectie

ODO is een middelgrote vereniging in Midden Delfland (ca. 230 leden). Wij spelen op een prachtig complex in Maasland aan de Baanderheer, met nu nog 1 kunstgrasveld en ook nog natuurgras. Voor seizoen 2017 zijn de plannen om het kunstgras uit te breiden naar 2 velden. In de zaalcompetitie is er de beschikking over maar liefst 2 sporthallen, waarbij Sporthal de Hofstede de thuisbasis vormt voor de wedstrijden.

Momenteel speelt het 1e team in de 2e klasse veld én zaal, het 2e team res. 1e klasse veld en res. 2e klasse zaal. Qua ambitie wil ODO graag een stabiele factor worden en blijven in de 1e klasse. De selectie zal de komende jaren bestaan uit een mix van ervaren en jonge spelers.

Wij zoeken een ambitieuze trainer die:

  • Met een frisse blik en een behoorlijke portie ambitie de uitdaging aangaat om spelers beter te maken, en mee te werken om ODO korfbal technisch verder te ontwikkelen.
  • Op dinsdag en donderdag de trainingen voor de selectie te verzorgen in samenwerking met de trainer van ODO 2; daarnaast op zaterdag de coaching van het 1e team te verzorgen.
  • Goed communiceert met spelers, mede trainers ODO 2 en jeugdtrainers en technisch bestuur.
  • Naast de activiteiten rond de selectie ook bereid is om mee te werken aan opleiding van jeugd d.m.v. bijvoorbeeld clinics.

Interesse in deze leuke uitdaging?

Neem contact op met de Technische Commissie van ODO via ons contactformulier.

Voor evt. vragen kunt u ook bellen met de vz van de TC, Bram Hanemaaijer: 0622207425