Korbis 1 – ODO 1 (25-20)

Deze week stond Korbis op het programma. Het was een ploeg die veel verrassende uitslagen noteerde in het begin van de zaalcompetitie. We stonden allebei in de middenmoot van de competitie. Als we dus punten konden pakken dan konden we echt weer omhoog gaan kijken en anders moesten we weer naar beneden kijken.
Helaas begonnen we niet scherp aan de wedstrijd en bleek al snel dat het een lastig potje ging worden. We kwamen in de beginfase van de wedstrijd al snel 8-4 achter. Toen kregen we iets meer grip op Korbis en gingen we beter verdedigen. (8-6 ) We zaten beter in de wedstrijd alleen ontbrak te vaak de scherpte zowel aanvallend als verdedigend waardoor we niet helemaal meer langzij konden komen voor de rust (14-11). In de rust werd door verschillende personen gesproken over afspraken die we na moesten komen en dat we allemaal een stapje extra moesten doen wilde we hier nog punten pakken.
In de tweede helft gebeurde ons precies het zelfde als in de eerste helft. We lieten te makkelijk goals door en we beloonde onszelf niet in de aanval. Daardoor kwamen we niet dichterbij en ging de wedstrijd verloren met 25-20.
Jammer dat we de passie en strijd niet konden leveren die we wel leverde in de afgelopen 3 wedstrijden. Nu 2 weken rust en dan goed naar de volgende competitie wedstrijd toewerken.
Wouter