Een nieuw logo voor ODO?

We zeggen nog niet dat we een ander logo gaan krijgen, maar een discussie erover kan geen kwaad. Een zijn altijd een  hoop praktische problemen te bedenken, het staat al op alle tenues etc, maar aan de andere kant is er aan het huidige logo ook een hoop af te dingen. Het is vrij saai (veel grijs), wekt weinig emotie op  en is door langwerpig karakter onder een hoek van 10 graden niet echt makkelijk te verwerken in de ‘vierkante’ profielfoto in allerhande sociale media.

logo-odo-150x100Logo ODO (download vector bestand)

ODO MaaslandProfielfoto op Twitter, Facebook

ODO MaaslandProfielfoto op LinkedIn, YouTube

 Profielfoto op Instagram

DSC_0023

ODO kantine De Punt, zonder tekst en niet schuin (hoewel foto anders suggereert ;)).

hoodieODO Hoodie.

We zijn voornemens ook weer nieuwe ODO-vlaggen te bestellen, maar voordat we dat doen is het goed om eerst er zeker van te zijn dat we het met het juiste logo doen. We willen dan ook iedereen uitdagen die ideeën heeft ze in te sturen. Kan me voorstellen dat dat mooi klusje is voor een derde kerstdag… We willen in dit stadium juist nog geenpakket van eisen geven, eerst maar eens kijken of en wat er binnenkomt.

Zoals in de inleiding van dit stukje al stond, een conclusie kan ook zijn dat we het huidige logo houden. Maar volgend jaar, bij de opening van het nieuwe kunstgrasveld, nieuwe vlaggen en een nieuw logo aan de gevel, dat zou toch ook wel erg gaaf zijn?

Wordt vervolgd…

Groet, Jaap
Jaap van Vliet
06-24272330