ALO A1 – ODO A1 (3-10)

Alo A1 ā€“ ODO A1 (3-10)

Na een moeizame wedstrijd op de vorige zaterdag waarin vooral de beleving ontbrak, mochten wij deze zaterdag aantreden tegen Alo A1. Persoonlijk ging ik met een open indruk de wedstrijd in en ik denk dat dit voor het hele team geldt. Eenmaal begonnen kregen wij wel de eerste klap te verwerken, want binnen no-time had Alo een 2-0 voorsprong te pakken. Wij lieten ons deze keer echter niet uit het veld slaan en sloten goed aan met 2 doelpunten. Hierna was Alo opnieuw degene die de leiding nam, maar dat was ook gelijk hun laatste goal van de wedstrijd. Wij waren in dit deel van de wedstrijd duidelijk de beter spelende partij en zo ontstond een 5-3 ruststand in ons voordeel. In de rust werd besproken dat het belangrijk was om nu weer als eerste te scoren om het gat van 2 doelpunten uit te breiden. Dit lukte goed, want na de rust werden aan onze kant veel goals gemaakt. Alo lukte dit niet en zo werd het verschil groter. In het tweede deel van de tweede helft werden minder doelpunten gemaakt. Gelukkig was het verschil te overzien en zo eindigde de wedstrijd in 10-3 voor ons. Wij hebben als team zeker een goed resultaat geboekt. Ik denk wel dat wij vooral aanvallend meer in ons hebben en dat we dat volgende week tegen weidevogels moeten laten zien.