ACKC 1 – ODO 1 (10-14)

ACKC – ODO  (10-14)

Zaterdag 24 september stond de tweede uitwedstrijd op het programma. Na de mooie resultaten van de afgelopen weken vertrokken we met goede moed richting Almkerk. Uiteraard was het belangrijk om net als iedere wedstrijd weer scherp te beginnen en met passie en plezier te spelen.

Om half vier begon de wedstrijd tegen ACKC in een heerlijk zonnetje. De eerste helft zat het verdedigend goed dicht. Er werden weinig kansen wegegeven en dit zorgde ervoor dat we ook veel aanvallen kregen. Er zaten hele mooie aanvallen tussen, alleen werden de kansen niet allemaal afgemaakt. Dit zorgde af en toe voor wat onrust. Gelukkig hielden we het geduld en vielen de doelpunten toch aan de goede kant. De eerste helft miste af en toe wat overtuiging en beleving, waardoor we relatief weinig doelpunten maakten. We gingen de rust in met een 3-7 voorsprong.

Voor het eerst in de competitie gingen we de rust in met een lekkere voorsprong, maar toch voelde het nog niet goed genoeg voor ons. We moesten vooral de passie en het plezier laten zien, want de wedstrijd was nog zeker niet gespeeld!

En dat bleek ook wel na de rust. De eerste twee doelpunten die werden gemaakt waren voor ACKC. En over passie en beleving gesproken, die was ineens heel erg te zien bij ACKC. Ook al stond de teller nog op een 5-7 voorsprong voor ODO, ACKC ging er weer helemaal in geloven.  Gelukkig was Lotte vandaag lekker op schot en maakte zij de 5-8.  ACKC heeft het ons de hele tweede helft niet gemakkelijk gemaakt. Wij bleven daarentegen goed mee scoren en hebben onze voorsprong de tweede helft niet wegegeven. De voorsprong in de eerste helft, het goede verdedigen en scoren op de belangrijke momenten heeft er weer voor gezorgd dat de punten weer meegingen naar Maasland. Wat voelt het lekker om zo’n reeks neer te zetten en wij kijken al weer uit naar de volgende thuiswedstrijd tegen Viking. Hopelijk weer in een lekker zonnetje met veel publiek langs de lijn. De meegereisde supports van deze week, bedankt!

Wij hopen jullie allemaal volgende week langs de lijn te zien, met hopelijk weer een mooi resultaat!