ODO 1 – KOAG 1 (17-17)

Afgelopen zaterdag speelden we in het heerlijke zonnetje tegen KOAG. Een van de sterkere ploegen in de poole dus we wisten van te voren dat we stevig aan de bak moesten. We moesten deze wedstrijd beginnen met een scherpe eerste helft en niet net als vorige week alleen een scherpe tweede helft.

Na de 1e minuut stonden we 0-1 achter, maar na iets minder dan 10 min stonden we 3-1 voor. Verder waren er in de 1e helft goede aanvallen en er werd ook goed verdedigd. Langere periode ging het redelijk gelijk op, maar het was KOAG die deze fase wist uit te lopen naar 6-9. ODO liet zich niet kennen en met 8-9 mochten we de rust in.
Na het praatje van Patrick in de rust, gingen we de tweede helft geconcentreerd verder. De scherpte die patrick ons in de rust heeft meegegeven, bracht ons al snel naar een 9-9. De hele wedstrijd waren de twee teams heel gewaagd aan elkaar en werd er om en om gescoord. Zo werd het een hele spannende wedstrijd die eindigde met een remise. De uitslag was 17-17. De spelers van Krimpen aan de IJssel konden met 1 punt terug naar huis.

Na de wedstrijd hebben we heerlijk kibbeling gegeten en de zaterdag goed afgesloten. Aankomende week weer lekker trainen en volgende week zaterdag een spannende wedstrijd thuis tegen Maassluis.