Excelsior (D) E3 – ODO E3

Vandaag mochten wij de tweede wedstrijd spelen tegen Excelsior E3. We mochten om even over half 9 vertrekken naar het mooie Delft. We kwamen daar aan en iedereen had er al zin in. Zeker na de vorige wedstrijd (10-0) was de wil om te winnen erg hoog. Voordat we aan de wedstrijd begonnen, waren er een paar punten waar we op moesten letten in de wedstrijd: 1 punt is het volgen van de tegenstander, de heeeeeeeele wedstrijd mag je je tegenstander niet uit het oog verliezen. Ook was het  belangrijk dat er veel rondgespeeld rond de korf. Daarnaast wilden we ook graag dat iedereen ging scoren vandaag. De wedstrijd begon een beetje slapjes. Er werd te snel geschoten en de goede kansen werd niet gemaakt. Wel gaat het gooien naar elkaar en het vangen echt stukken beter als de eerste wedstrijd.  In de rust hebben we gekeken naar wat er beter kan. Het begrip ”insnijden” was nog weinig behandeld, maar dit was een wedstrijd om het te leren. Als je veel voor staat in een wedstrijd, wordt het meer een soort training.  Je kunt dus ook veel leren van de wedstrijd! We hebben het gelijk een paar keer gedaan en het ging meteen super goed! We konden hierdoor meer acties maken. Doordat wij veel beter speelden in de tweede helft, is de stand in 5-0 overwinning geeindigd. Supertrotse trainer en ik denk ook trotse ouders! Het wordt een superleuk jaar. Vooral omdat Dominique, Tim, Jonathan, Demi en Sanne echte vechters zijn en elke wedstrijd willen winnen! Ik kijk uit naar de volgende wedstrijden.