ODO E1 – Valto E2 (8-7)

Een wedstrijd met 2 gezichten….In de 1e helft speelden jullie Valto helemaal van het grasveld. Mooi samenspel, snel van positie veranderen, leuk aanvalsspel afgewisseld met een mooie uitbraak. Verdedigend zat het goed; door direct druk te zetten als Valto de bal had onderschept, konden we soms de bal weer terugveroveren. Maar dat alles kost heel veel kracht…en het was warm…in de 2e helft zag je ons giga voorsprong (7-0) langzaam maar zeker wegslippen. Ja, Valto gooide de ballen er in, en rook hun kans. Wij werden moe en moeier en maakten foutjes en…gooiden de bal er niet meer in. Een spannende inhaalrace leverde een krappe 8-7 overwinning op. Ik ben trots op wat jullie bereikten t/m 7-0, maar zeker ook zo trots dat jullie goed doorgingen, toen Valto ging scoren. De kopjes gingen bijna niet naar beneden en jullie knokten ervoor (maar door de moeheid lukte niet alles meer…)