Beach korfbal spelen?

Zie onderstaande flyer en info van de KNKV. Over de verschillende beach korfbal toernooien in juni en augustus, naast het toernooi van Fluks op 25 juni in Noordwijk waar we al eerder over schreven. In dit verband is het goed om te vermelden dat alleen de selcties 1/2 en A1/A2 een programma hebben op 20 augustus. Dus zit je bijvoorbeeld in het derde-zesde en heb je geen kaarten voor Lowlands dan is er een mooie gelegenheid om mee te doen. Wel blijven smeren 😉 Laat even aan Bram weten als je mee wilt doen.

Op 27 augustus is er wel een vol oefenprogramma voor alle ploegen trouwens.

beachkorfbal

NK Beachkorfbal Outdoor 2016 “special edition”

Zou jij ook wel eens in een stadion Beach korfbal willen spelen? Dat kan op 20 augustus 2016! Het NK Beach korfbal is voor iedereen.

Na de geweldige editie van 2015 waar ruim 850 deelnemers aanwezig waren verwachten we dit jaar de limiet van 1000 deelnemers te halen. Naast het ‘grote’ NK vindt die dag ook het NK Jeugd plaats op het strand van Scheveningen. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor de breedtesporters. Je kunt zowel meedoen met een team vanuit je eigen vereniging als zelf een team samenstellen. De top van Nederland zal deze dag aanwezig zijn en ook deze toppers gaan strijden om de felbegeerde Nationale titel. Het evenement wordt gehouden op het sportstrand van Scheveningen. Tijdens het hele event wordt 4 tegen 4 gespeeld en gelden de IKF Beach korfbaregels. Wil je dit evenement niet missen, schrijf je dan snel in! Inschrijven is mogelijk in alle categorieën, op de diverse niveaus.

Voor alle informatie en inschrijven kijk op www.beachkorfbal.nl