Beachkorfbal 25 juni in Noordwijk

Zie onderstaande tekst van korfbalvereniging Fluks. Als er ODO-ers zin hebben mee te doen graag even een berichtje naar Bram Hanemaaijer.

Zin in een ander korfbaltoernooi en hou je van zand, zee en gezelligheid? Dan moet je je team zeker inschrijven voor het Fluks Beachkorfbal 2016!

Op zaterdag 25 juni vindt op het Noordwijkse strand het Fluks Beachkorfbal plaats. We bieden je buiten de sportieve wedstrijden ook een spetterend feest en overnachting aan. Ook voor scheidsrechters is het toernooi een leuke dag, met speciale scheidsrechters voordelen!

Al met al een prima afsluiting van het korfbalseizoen!

Op deze site vind je alle informatie en kan je je (team) aanmelden. Blijf je met vragen zitten? Gebruik dan de contactpagina om je vraag te stellen. Wij zullen deze zo snel mogelijk behandelen.

Klinkt goed… wat kost dat?
Het deelnemen aan het Fluks Beachkorfbal kost € 20,– per team. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers (2 dames en 2 heren of 4 dames) maar we adviseren met dubbele aantallen per team te komen omdat beachkorfbal een zeer zware versie van de korfbalsport is. Je kan je inschrijven voor de volgende extra’s:

– Barbecuekaart € 10,–
– Overnachtingskaart € 10,–    (incl. ontbijt!)
– Toegang tot de afsluitende party GRATIS!

Ben je scheidsrechter en meld je je aan om verspreid over de dag ongeveer 8 wedstrijden te fluiten? Dan is je barbecuekaart gratis!

Niveau
Het toernooi is voor Senioren (18+ verdeeld in wedstrijdsport, breedtesport en recreanten), Junioren (16-18) en B- en C- Aspiranten (12-16) waarbij sportiviteit, veel lol en spelplezier het belangrijkst is.

Aanmelden
Aanmelden gaat heel gemakkelijk. Vul het formulier op deze website in en betaal je aanmelding simpel met iDEAL of een overschrijving. Na je aanmelding word je automatisch per mail op de hoogte gehouden van de voortgang van het toernooi. Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 19 juni mits de maximale aantallen niet eerder overschreden worden. Indien deze aantallen (bijna) bereikt zijn wordt dit op de website aangegeven.