Van de voorzitter: Eindfase

Omdat ik dit weekend afwezig was geen terugblik maar vooral een vooruitblik. Al las ik wel het leuke verslag van de C1 dat gedeeld kampioen is en daarin een leuk compliment voor scheidsrechter Niek.

Vandaag is de eredivisie tot een verrassend einde gekomen, en ook het korfbaljaar nadert het einde. Zoals elk jaar een drukke maar vooral leuke tijd bij ODO. Aanstaand weekend is het Pinksterkamp, ik hoop voor iedereen dat het weer zich net als dit weekend van zijn beste kant laat zien!

21 mei is de laatste thuiswedstrijd van ODO 1, en de Griekse Maaltijd zal geserveerd worden door mijn eigen ODO 3 onder het mom “ODO 3 gaat los met gyros”. De inschrijving is geopend. Deze maaltijd is de laatste die onder de bezielende leiding van Jaap en Marianne staat. We zijn dus nog steeds op zoek naar een vervanger om deze succesvolle en verbindende traditie voort te zetten.

Na de laatste wedstrijd op 28 mei is het op 4 juni tijd voor de ODO MeatUp. Misschien is ten onrechte de indruk ontstaan dat het alleen een reünie is, maar het is voor ALLE ODO-leden, hun ouders, supporters EN OOK oud-leden. De middag bestaat uit een mix-toernooi (waarbij ook de ouders worden uitgedaagd mee te doen), of het Zweedse Kubb, gevolgd door een borrel en een BBQ. Voor het mixtoernooi en de BBQ is inschrijven een must, dus gewoon even doen!

Op 14 juni is het Schoolkorfbal toernooi, het jaarlijkse visitekaartje van ODO aan heel Maasland. Kortom genoeg te doen nog voordat we in de zomerslaap gaan. En ja, echt in de zomerslaap gaan we niet want voorlopig blijft de laatste vrijdag van de maand Kubb avond, voor zeg maar junioren+senioren. Ook ouders die een houtje willen werpen zijn van harte uitgenodigd, 24 mei is de volgende. Opgeven is niet nodig, je kunt gewoon op eigen houtje komen.

Groet, Jaap
Jaap van Vliet
06-24272330