Madjoe 2 – ODO 2

Madjoe 2 – ODO 2 9-16

Vandaag stond Madjoe 2 op het programma, een tegenstander die we niet mochten onderschatten. Ze stonden (staan na vandaag nog steeds) op nul punten onderaan.

Het spel van de afgelopen weken was goed, een hoop doelpunten, mooie combinaties en een positieve sfeer. Deze lijn moesten we ook doortrekken naar vandaag.
Het begin was niet goed. In de verdediging lieten we teveel toe, waardoor de tegenstander twee keer makkelijk kon scoren. De aanval kreeg geen kans om een goede aanval op te bouwen. We werden even op scherp gezet. De aanvallen daarna werden beter uitgespeeld wat resulteerde in doelpunten.

De rust stand was 6-9 en onze opdracht was het gat vergrooten. We begonnen de tweede helft scherp met een doelpunt van Jannes. De tegenpartij probeerde nog bij te blijven maar dit was tevergeefs. We konden de wedstrijd uitspelen en nog een paar reserves een aantal minuten geven. De tweede helft was duidelijk beter. Dit moeten we vasthouden voor de volgende wedstrijd tegen GKV.

Buiten het feit dat er best op doorloopballen getraind mag worden zaten er mooie doelpunten tussen.

Natuurlijk hebben we na afloop de scheidsrechter oprecht bedankt en de punten verzegeld met een handdruk.

Reserves, invaller en publiek bedankt. Volgende week een zaterdag vrij, maar daarna gaan we deze lijn weer voortzetten.

Succes komende week met trainen en met Sint en Piet. Ik zoek even een paar dagen het warme weer op. Het volgende stukje gescheven worden door Martijn v Vliet.