Futura A1 – ODO A1 (15-10)

Zonder Daphne (hersenschudding), Lotte (pfeifer) en Thom (begrafenis), maar met Noor als invalster togen we naar Den Haag om daar tegen het onbekende Futura te spelen. Waar we in de eerste 3 zaal wedstrijden het initiatief namen en de 1e helft dicteerden, zou het deze wedstrijd geheel anders verlopen.

We kwamen op achterstand. Das opzich niet zo erg, maar 1 vak draaide voor geen meter, er werd niet voor elkaar gekorfbald. Kortom, een 8-4 ruststand was het gevolg, waarna het een en ander rechtgezet moest worden.

Tweede helft begon ODO ijzersterk. Binnen 8 minuten was de stand weer gelijk getrokken en toen het 8-10 werd hadden we Futura op de pijnbank leggen. Helaas was dit maar van korte duur. Heel snel werd het 10-10 en wat daarna gebeurde of eigenlijk niet meer gebeurde, gebeurde toch. ODO creeerde de mooiste kansen, maar de bal wilde niet meer in het mandje. En Futura gooide er alsnog 3 in, zodat er dus een 13-10 eindstand op het scorebord verscheen. Zonde, zonde, zonde. Niet alleen hadden we de 2 punten zo goed kunnen gebruiken, maar met een beetje meer scherpte was dat ook gebeurd.

Zaterdag een vrij weekend, dus dinsdag een ludieke training.