ODO C1 – Weidevogels C2

Vandaag moesten we tegen Weidevogels spelen. We hadden tot nu toe een wedstrijd gelijk gespeeld en een verloren. Tijd voor een winstpot. De opstelling was in de aanval: Femke, Gysa, Twan, Laura. De verdediging bestond uit Liza, Marieke, Sam, Lex. Diana zei voor de wedstrijd dat winnen niet ons doel was, maar dat we na de wedstrijd konden zeggen dat we er alles voor gegeven hebben. En dat hebben we gedaan ook! We hadden mooie aanvallen. Bij 1 aanval kreeg Twan last van zijn knie, maar we hadden Jelle aan de kant die lekker fel was. In de rust stond het 4 gelijk. We kregen van Bart en Diana de tip om in de aanval minder lang rond te spelen en eerder een actie te maken. En in de verdediging meer bij je tegenstander blijven. De 2e helft hebben we dat zeker gedaan. We hadden 9-8 gewonnen!