ODO A1 – Excelsior (D) A1 (15-19)

Excelsior is een hele leuke ploeg om tegen te spelen. Het kan elke keer alle kanten opgaan.
Zonder lotte die vermoeid door de ziekte van Pfeiffer toch aanwezig was begonnen we aan de wedstrijd. Odo A1 nam direct het initiatief en scoorde er lustig op los. Bij 9-5 hadden we een gaatje van 4 doelpunten geslagen, maar met de rust waren het er nog maar 2: 10-8. Leuke eerste helft, mooie doelpunten, maar ook teveel balverlies waardoor wij excelsior de kans gaven om terug te komen in de wedstrijd.

De 2e helft was duidelijk voor Excelsior. Waar Odo onrustig aanvalde en de schaarse kansen er ook nog eens niet ingooide, bewaarde Excelsior wel de rust en scoorde er lustig op los. Vooral het aandeel van de dames was erg groot in de 2e helft en waar odo nog maar 5 doelpunten scoorde, daar zette excelsior er 10 tegenover. Veel afstandschoten waren hier bij, waar we wel bij zaten, maar net niet goed genoeg. En excelsior maakte daar dankbaar gebruik van en nam verdient de 2 punten mee naar Delft.