Valto E7 – ODO E4 (7-0)

Na die geweldige overwinning van vorige week, speelde ODO E4 zaterdag tegen het nog ongeslagen Valto E7. Valto bleek een lastige tegenstander voor ODO. Valto kon makkelijker scoren dan ODO, wat resulteerde in deze uitslag. (ik wil er wel even bijzeggen, dat het na 10 minuten nog 0-0 stond. Dat Valto alleen met meiden speelden en dat Valto na 10 minuten 1 meisje en 1 “jongen” omwisselde, zodat de opstelling voor Valto gunstiger uitpakte. De coach zei dat ze wel vaker van meisjes en jongens wisselden. Dat mag ook, alleen vergaten ze terug te wisselen… maar dat terzijde). ODO speelde eigenlijk hartstikke goed en vergat doelpunten te maken. Jullie kunnen echt heel trots zijn! Jonathan rende zo hard door het veld en heeft zoveel ballen onderschept en super gegooid, dat hij de laatste 10 minuten wel moest uitrusten! Top Jonathan! Maarten heeft zelfs de volle 40 minuten gespeeld, daarin een fantastische bal onderschept (yes!) en vrij proberen te lopen zoals we op trainen hebben geoefend! Abigail gaf haar tegenstander geen centimeter ruimte en heeft ook veel ballen onderschept. Top! Sofie vergat haar schoenen, maar was toch op tijd om nog 30 minuten te kunnen spelen! Sofie heeft veel wegstuiters van de korf weten te pakken en erg goed opgelet in de verdediging! Klasse Sofie! En Marjolijn stopt nooit met rennen en vrijlopen en heeft zulke goede diepteballen gegooid, echt gaaf! Super om te zien dat de oefeningen op trainen terug te zien zijn in de wedstrijd!