ODO 2 – Velocitas 2 (17-14)

Vandaag stond de wedstrijd tegen Velocitas op de planning. Vorige week hebben we een goede wedstrijd gespeeld. Dit gevoel moesten we vasthouden en doortrekken naar deze week. We hadden er toen 20 gescoord en dat is een verdubbeling van het gemiddelde op het veld! Het programma in de sporthal liep wat uit, daardoor begon de wedstrijd 20 minuutjes later. Al snel werd er een voorsprong opgebouwd. Er kwam een gat van een aantal doelpunten. Dit hadden er nog veel meer kunnen zijn. De meiden stonden goed onder de korf te vangen en de ene na de andere kans werd gepakt. Aan het eind van de eerste helft vielen de doelpunten minder makkelijk en daardoor kwam Velocitas steeds beter in de wedstrijd. Het was goed dat de rust eraan kwam en dat de focus weer terug kon komen. Zo vlak voor rust hebben we Velocitas levend gehouden door ze de aansluiting te geven. Het verschil was maar één punt. Na de rust ging het gelijk op, 8-8, 9-9 en 10-10. Toen kwam er toch weer een gaatje in het voordeel van ODO. En ik denk dat dit vooral komt doordat ODO op een positieve manier liet zien dat we wilden winnen. Ieder doelpunt werd met het hele vak gevierd. Het vertrouwen in elkaar straalde er vanaf en we beloonden onszelf met doelpunten. Zo stond er een mooie eindscore op het bord van 17-14. Een prestatie waar we wederom trots op mogen zijn. Weer 17 doelpunten! Volgende week spelen we tegen Madjoe. Dan gaan we deze lijn doortrekken. Beleving, plezier en vertrouwen in elkaar (of PPP zoals Patrick zou zeggen). Jullie kunnen dan een mooi verslag van Thom lezen.