ONDO (G) A2 – ODO A2

Voor de wedstrijd constateerden we dat deze wedstrijd op voorhand niet gewonnen zou kunnen worden. Maar betekende niet dat we ONDO zomaar zouden moeten laten winnen. Het betekende wel dat we gewoon zonder spanning ons eigen spel zouden kunnen spelen. Als we dan maar wel verdedigend de concentratie goed vast zouden houden.

De wedstrijd werd zo ook begonnen. Verdedigende leeuwen en leeuwinnen tegen de reuzen van ONDO, en aanvallende scherpte bij de spaarzame kansen. Het betekende zelfs dat we brutaal gewoon de voorsprong namen (2-3). ONDO scoorde daarna nog wel een paar keer voor de rust, maar de 5-3 ruststand was (gezien het verschil in de rangschikking) gewoon uitstekend.

In de rust kon je eigenlijk alleen maar constateren dat het goed ging. Dus moesten we de tweede helft gewoon hetzelfde blijven spelen. En dat gebeurde ook. ONDO liet wel veel kansen liggen, maar dit lag ook aan het feit dat jullie ALTIJD gewoon voldoende druk bleven geven, en elkaar ALTIJD steunden vanuit de korfzone met sturen en overnemen. Aanvallend werd het wel allemaal wat moeilijker en geforceerder.
Uiteindelijk werd het 11-6. Wel verloren. Maar het is een verlies met opgeheven hoofd en een trots gevoel. En zo zagen jullie er ook uit na de wedstrijd!

Bart Moekestorm bedankt voor het reserve zitten en de leuke invalbeurt. A2 bedankt voor deze leuke wedstrijd.