Alle senioren en junioren downloaden NU de Sportlinked App

Als ik begin november terugkom van vakantie wil ik dat zou het enorm fijn zijn als alle senioren en junioren de Sportlinked app op hun mobieltje (Apple, Android) hebben staan en daarmee kunnen inloggen. Per 1 december (alle senioren) en 1 januari (alle junioren) is het gebruik van de app verplicht als vervanging van het traditionele wedstrijdformulier. Zeg nou niet ‘de aanvoerder heeft hem toch’ want die kan er gewoon een keer niet zijn (ziekte natuurlijk en geen weekendje weg, we zijn een teamsport, toch?). Als inloggen niet lukt zou dat kunnen dat de bond een verouderd e-mailadres van je heeft staan in Sportlink. Dat kan onze ledenadministratie dan veranderen, maar wacht dus niet tot na een wedstrijd, want het wijzigen kost even tijd. Kortom, pak NU je mobiel, download de app en probeer in te loggen. Als we boetes gaan krijgen omdat teams er nog niet klaar voor waren ben ik geneigd die bij de betreffende spelers op te gaan halen. Einde dreigement 😉

Groet, Jaap