ALO E2 – ODO E3 (4-8)

Joehoe, wat gaaf! In Den Haag moesten we weer tegen Alo E2. Thuis hadden we net aan verloren. Alo was koploper en alleen als we zouden winnen, zouden we samen met Alo kampioen zijn. De wedstrijd begonnen jullie heel goed, en al snel stonden we met 0-2 voor! Er werd goed samengespeeld maar het was ook wel duidelijk te zien dat bijna alle kids van Alo een beetje groter zijn.. en in de omschakeling kregen ook zij veel kansen. In een spannende wedstrijd werd het 2-2, 3-2 voor Alo en het kon alle kanten op. Totdat jullie de kansen gingen benutten en doelpunten gingen  maken….via 3-3- werd het 3-7 en einduitslag 4-8!!! Hee erg trots op jullie, allemaal heel goed gespeeld!! Met een leuke gezamenlijke huldiging door Alo, inclusief stukje taart werd het kampioenschap gevierd en natuurlijk de nodige foto’s gemaakt. De echte medailles zijn besteld bij de bond, en die komen zo snel mogelijk naar jullie toe!!! TROTS!!

 

Rob en Isa