Excelsior (D) A1 – ODO A1

Wederom optimale omstandigheden voor de A1. Zonder Thom die zijn sleutelbeen gebroken heeft. Excelsior had een week eerder een voorsprong van 8-1 uit handen gegeven tegen Valto, en om effe te laten merken hoe dat voelt, nam ook ODO A1 een 8-1 voorsprong tegen Excelsior. En hoe moet je daar nauw mee omgaan?

In de laatste fase van de 1e helft werd het alsnog 4-9, maar wat een comfort om zo de rust in te mogen gaan. Flitsend was het allemaal niet, maar er werd heel goed verdedigd en daar lag ook wel de basis aan de overwinning. Laat dat maar aan Henk over, die zit er bovenop als er ook maar  iemand verzaakt.

Tweede helft was een noodzakelijk kwaad. Heel veel goede bedoelingen, maar toch nog vele ballen in de handen van de tegenstander gegooid. Excelsior kwam langzaam wel iets dichterbij, maar de voorsprong is nooit in gevaar geweest, waarna we wederom 4 keer konden wisselen, zodat de A2 reserves ook hun speelminuten kunnen meepakken en zo wat ervaring op kunnen doen op A1 niveau.