ONDO (G) E6 – ODO E4 (5-0)

Zaterdag was ONDO E6 de volgende tegenstander van ODO E4. Door wat op onthoud onderweg door een kudde vrachtwagens, was de voorbereiding kort en chaotisch. Laten we het erop houden dat dat de reden was dat ODO de 1e 10 minuten 4 doelpunten doorliet. ONDO maakte deze doelpunten niet omdat zij zo goed waren, maar omdat ODO nog niet helemaal bij de les was. Dat was jammer, want de volgende 30 minuten hebben de kids van E4 laten zien echt wel te kunnen korfballen en verdedigen! ODO probeerde goed naast de bal vrij te lopen en het lukt bijna om een doorloopbal te nemen! ODO kreeg een paar kleine kansjes, maar het lukt net niet om de bal door de korf te krijgen. ONDO scoorde nog wel 1 x. Dus als we de eerste 10 minuten niet meetellen, was het eigenlijk maar 1-0 voor ONDO! Volgende week zaterdag speelt ODO E4 weer tegen ONDO. Als ODO dan de 1e 10 minuten ook oplet, dan zouden zomaar de eerste punten binnengehaald kunnen worden!

Tot woensdag!

Jakomijn