ODO B1 – VEO B1 (7-3)

Na twee overwinningen op rij moesten we zaterdag tegen Veo B1. We waren gemotiveerd om de punten in Maasland te houden maar wisten ook dat we er dan hard voor moesten gaan werken. Sluiten in de verdediging en lekker ons eigen spel spelen in de aanval. De eerste helft begon wat stroef met foutjes van onze kant, vooral de passing en in de aanval maakten we het daardoor onszelf lastig. We stonden 3-2 voor in de rust. Dat had meer kunnen zijn want we waren zoals Joyce ook zei: “stuk voor stuk beter dan onze tegenstanders.” Maar moesten dat in de tweede helft wel gaan laten zien. Druk geven in verdedigend opzicht, makkelijk spelen in de aanval en onze kansen afmaken. De tweede helft ging ook een stuk beter. 1 doelpunt tegen gehad en zelf nog 4 gescoord! Met dus een eindstand van 7-2. Volgende week uit tegen Veo, dan mag Ilse een stukje schrijven. Tot dinsdag!