ODO 5 gaat verder

Door Dré

ODO 5 gaat verder.
4) Valto 5 uit. Uitslag -12. Gemiddeld 16,4°C
Resultaten uit het verleden bieden geen garantie op de toekomst. Het zinnetje wat in het kleinste lettertype onder ieder aanbod tot het aangaan van een belegging vermeld staan. Net zo’n een open deur dat lenen geld kost. De eerste waarschuwing was echter ook wel op z’n plaats geweest bij de voorspelling van vorige week. De voorspelling was een uitslag van +2 voor het vijfde bij 14,3°C. U begrijpt dat de voorspelling niet helemaal is uitgekomen, of eigenlijk helemaal niet. Qua temperatuur was er letterlijke geen vuiltje in de lucht. Zeer aangenaam korfbalweer in het eerste weekend van oktober. Deze voorspelling is dan ook ruim gehaald.

 

Dan de voorspelling van het resultaat van de wedstrijd. Een +2 staat voor een krappe wint van het vijfde. Met de kennis van vandaag zou je kunnen zeggen dat de voorspeller er al niet echt overtuigd van was. Waarom geen +6 immers bij de voorspelling. Terug naar De Lier waar de wedstrijd net begonnen is. En als donderslagen vallen de doelpunten van Valto al door het korfje. Om Brontofobie van te krijgen. Een -6 is niet echt een lekker perspectief om de wedstrijd dan echt te beginnen. Het donderen is dan inmiddels wel veranderd in zachtjes regenen, waar het vijfde ook nog wel af en toe de korf weet te vinden. Het vijfde als kompels zoekend naar die ene goudader of anders het daglicht aan het einde van de tunnel. Wat hier staat voor het zeventig minuten fluitsignaal.

 

Het fluitsignaal komt eerst. Geen goud vandaag, maar een verlies van -12. Als gevleugde mieren snel terug naar Maasland. Voor de A1, maaltijd en quiz. En natuurlijk om de fiets, picknick set of dan tenminste een korfbalbal op te halen bij de notaris. Helaas hier ook geen rendement op de investering in de loten voor vijf. Wel een lekker broodjes hete kip. Met deze keer weer wel veel bang for the buck.

 

Weekliedje: De aanhouder wint. Macy Gray – I Try (http://tinyurl.com/ODO5weekliedje)