ODO A2 – De Meervogels A2   7-15

Door Arjen

Hallo iedereen!

Afgelopen dinsdag stond een wedstrijd tegen Meervogels op het programma. Van tevoren had Mark al gezegd dat het een pittige ploeg was en dat we met name in de verdediging scherp moesten blijven, vooral bij het voorverdedigen. Toen de wedstrijd begon waren we deze adviezen toch een beetje vergeten, want binnen de kortste keren stonden we 0-3 achter. Na wakker te zijn geschud door Meervogels konden we de draad redelijk goed oppakken.Toch maakten we wel een aantal foutjes in de verdediging, waardoor Meervogels toch meer aan scoren toe kwam dan wij. De rust gingen we in bij een stand van 4-9 (of iets in die richting). Helaas had Nathan intussen wel het veld moeten verlaten door een blessure aan zijn knie, maar gelukkig hadden we Twan langs de zijlijn staan, dus konden we wel met 4 heren verder.

Na de rust kon je wel merken dat de vakken meer op elkaar ingespeeld raakten en begon het wel wat beter te lopen. De fouten in de verdediging werden een stuk minder en ook in de aanval kwamen we meer aan korfballen toe. Helaas is dit niet echt omgezet naar doelpunten, want toen de scheids affloot stond het 7-15.

Achteraf zei Mark dat het heus geen schande is om van zo'n ploeg te verliezen en dat we juist van dit soort wedstrijden veel kunnen leren. En dat hebben we dan ook gedaan, want bij de wedstrijd tegen Valto waren we niet te stoppen, maar dat mag je lezen in het stukje van Daphne…