ODO E3 – DES (D) E3   0-3

Door Nikki en Judith

Hallo Allemaal,

 

Afgelopen zaterdag hadden we onze tweede wedstrijd van het seizoen.We moesten al heel vroeg spelen maar dat mocht de pret niet bederven. Om 9 uur begonnen we de wedstrijd tegen DES E3.

Op de training hebben wij goed geoefend op het verdedigen van de doorloop en het maken van de doorloop zelf want bij de vorige wedstrijd hebben we gezien dat ze in de E vaak doorlopen nemen en dat wij hier dus heel hard op moesten gaan trainen. En dat hebben we gedaan, wat zijn jullie kanjers zeg! In de trainingen goed geluisterd is beloond worden in de wedstrijd. Als wij riepen 'afstand houden' deden jullie dit, dit was een hulpje voor het verdedigen van de doorloop. Jullie hebben geen enkele doorloop doorgelaten.

De tegenstander had alleen een paar snelle schoten waardoor we uiteindelijk op 0-3 achter kwamen. Want we hebben nog moeite met snel je tegenstander volgen en niet naar andere dingen kijken dan je tegenstander.

Maar wij waren ook heel goed bezig in de aanval, we speelde lange ballen naar de overkant we zo dat we snel konden schieten en dat hebben we ook gedaan. Alleen gingen ze er helaas niet in…Maar dat komt de volgende keer wel.

De coaches en ouders hebben genoten langs de kant!

We zien vooruit gang en gaan verder met hard trainen dan komen die punten vanzelf.

 

Tot woensdag!

 

Groetjes Nikki en Judith