ODO 6 PAKT HUN TWEEDE OVERWINNING.

Rond het middaguur stond er een wedstrijd van ODO 6 op het programma tegen Valto 6. Voor de wedstrijdsecretaris weer een lastige puzzel om ons 6e weer met 8 spelers en wat reserves op de bank compleet te maken. Ook deze week is dit weer gelukt dankzij een aantal gastspelers die het niet erg vinden om meer dan hun eigen wedstrijd te spelen. Met de B1 dames Daphne en Isa en aan heren kant Jarno om het octet compleet te maken, werd aan de wedstrijd begonnen. Erg doelpuntrijk was de wedstrijd niet. Zeker in de eerste helft wisten beide ploegen weinig tot scoren te komen. Na dertig minuten spelen prijkte er een 2-1 tussenstand op het bord, dus voor het ODO publiek leek er een feestje in het verschiet. Zeker toen ODO 6 hun score in de laatste aanvallen tot de rust wisten te verdubbelen naar 4-1.
Na de thee bleef Isa aan de kant en werd haar plaats ingenomen door Celine. In het eerste kwartier kreeg het publiek ineens aardig wat doelpunten te zien. Valto begon ineens ook de korf te vinden en kwam steeds dichterbij. ODO bleef echter ook mee scoren en wist steeds het verschil op twee te houden. Met nog 15 minuten op de klok stond er een 7-5 tussenstand op het bord en zou je verwachten dat ODO de wedstrijd gecontroleerd uit zou spelen. Na de vakwissel bij 8-6 was er nog geen vuiltje aan de lucht, maar toen ging ODO in de aanval toch weer op jacht naar doelpunten. In plaats van schoten uit te stellen en op de juiste momenten te schieten, werd er veel te gehaast en op de verkeerde momenten een schot gelost. Dit resulteerde daardoor in veel een schots aanvallen en kreeg Valto onnodig veel kansen in de schoot geworpen. Gelukkig stond het andere vak goed te verdedigen en wist de schade beperkt te houden tot één treffer voor de Lierenaren. Zo stond er nog een minimale voorsprong van 8-7 op het bord toen het eindsignaal klonk. ODO 6 geeft de rode lantaarn door aan Vlug & Vaardig 3, wat ook de volgende tegenstander is op 3 mei. Deze wedstrijd is eerder niet door gegaan, omdat ODO 6 toen niet compleet gemaakt kon worden. De thuiswedstrijd werd met 8-3 gewonnen, maar helaas weten we dat ODO 6 afhankelijk is van de vorm van de dag. Het wordt dus nog even afwachten wie er na deze wedstrijd de rode lantaarn in zijn bezit heeft.