ODO B1 – De Meervogels B2   12-5

Door niek

Hoi allemaal De laatste wedstrijd van het zaalseizoen. Een definitief ongeslagen seizoen. We hebben ploegen tegenover ons gehad waar we duidelijk een klasse beter tegen waren. Meervogels was ook zo”n ploeg. Ze hadden gemiddeld twintig doelpunten minder gemaakt, maar ook minder dan twintig doorgelaten. Dat betekent dat het een stugge ploeg was. Vorige keer was het dan ook 5-6 W geworden. De wedstrijd was een mentale kwestie, om ons eigen spelletje te spelen, niet weg te zakken in het niveau van de tegenstander en om niet gemakzuchtig te worden. Dat lukte uitstekend, eerste twintig minuten negen goals voor en drie tegen. Tweede helft kwam Twan al vroeg aan zijn speelminuten in de aanval. Eerste paar aanvallen waren nog stroef maar uiteindelijk was het Twan die het goal maakte op voorbereidend werk van Thom. Zo werd het 12-5. Deze week nog de kunstwei op, wat met dit weer niet erg is. Publiek bedankt voor de trouwe steun heel het seizoen. Gr, Niek