VEO A2 – ODO A2

Door Judith

Hallo iedereen!

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen VEO A2 op het programma. We speelden pas om 20.00 uur, dus we gingen van tevoren met het hele team pasta eten bij Bart thuis. Na deze goede voorbereiding vertrokken we richting Voorburg.

De eerste aanval bestond uit Bart Lennart, Claire en Laura en de eerste verdediging uit Arjen, Koen, Celine en Lotte. Al op het begin werd duidelijk dat dit geen wedstrijd met veel doelpunten zou worden. Na veel goede kansen aan beide kanten werd het eerste doelpunt door VEO gescoord. Wij scoorden er ook nog twee. Na een slechte eerste helft met veel gemiste kansen was de ruststand 2-2.

In de rust zeiden Anton en Jp dat we betere kansen moesten pakken en die ook goed afmaken. Ook waren er veel onnodige plaatsfouten.

We begonnen weer gefocust aan de tweede helft en er werd opeens veel gescoord aan beide kanten. Het verschil tussen de beide ploegen bleef klein. De laatste tien minuten werd Nikk gewisseld voor Celine en Judith voor Laura. Met nog maar tien minuten te spelen stonden we één punt voor. Na een heel spannende slotfase konden we het gelukkig dicht houden en floot de scheidsrechter af bij 7-8.

Een mooie en spannende laatste wedstrijd van het jaar waarbij de punten mee terug naar Maasland hebben genomen. Over drie weken spelen we pas onze volgende wedstrijd tegen KOAG A2.

Niek bedankt voor het invallen en de familie Scheffers voor het koken en de gastvrijheid!