ODO A2 – ONDO (G) A2   14-8

Door Judith

Hallo iedereen!

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen ONDO A2 op het programma. We hadden al op het veld een keer tegen hun gespeeld en gewonnen. In de stand van de poule stonden ze wel boven ons, dus het was belangrijk om goed gefocust de wedstrijd in te gaan.

In de eerste aanval stonden Arjen, Koen, Nikki en Judith en in de eerste verdediging Claire, Laura, Bart en Lennart.

We begonnen fel en geconcenteerd de we scoorden ook gelijk twee doelpunten. Toen lieten we ONDO terugkomen en zo verliep de score de hele eerste helft. De ruststand was 5-4

In de rust zei Jp dat we meer onze rust moesten pakken en betere kansen moesten creëren.

De tweede helft ging zowel aanvallend en verdedigend beter als de eerste helft. De eindstand was uiteindelijk 14-8, een mooie en belangrijke overwinning.

Volgende week moeten we in de avond een wedstrijd tegen VEO A2 spelen.