ODO B1 – Sporting Delta B1

Door Judith

Hallo allemaal !

Zaterdag moesten we tegen Sporting Delta B1. Zij zijn het beste team in onze poul, dus we moesten er hard tegenaan. We begonnen de wedstrijd met eerste aanval: Lennart, Niek, Lotte V en Lotte D, en de verdediging Wouter, Daan, Daphne en Nikki.

Het begon goed, we stonden heel snel al 2-0 voor. Helaas werd het toen 2-2. Hierna ging het de hele tijd gelijk op, steeds maar met één puntje verschil. Helaas speelden we aardig chaotisch en lukte veel niet. We gingen de rust in met  4-5 achterstand.

Na de rust ging het beter, de afspraken werden beter nagekomen en er werden goede kansen gecreëerd. Aan het einde van de tweede helft kwam Loraine erin voor Daphne. Helaas lukte het niet om te scoren. De eindstand was 5-6.

Volgende week moeten we tegen Futura, dan pakken we sowieso die twee punten!