ODO 6 – KZ Danaïden 7   14-9

Door annelies

Hier dan het lang verwachte stukje. Een mooi moment om over deze wedstrijd een stukje te schrijven aangezien ik bijna heel de wedstrijd heb kunnen zien vanaf de kant. Ik zal niet teveel in detail treden aangezien iedereen bij de wedstrijd was. Wel wil ik een aantal punten benadrukken.
Allereerst even de fantastische come back van Lianne die heerlijk gespeeld heeft en er drie ballen in wist te gooien. Fijn dat je weer bijna weer helemaal fit bent. Ten tweede wilde ik benadrukken dat het een leuke wedstrijd was om te kijken met hier en daar wat fouten en wat onnodige schoten tegen, maar uit eindelijk gaat het er toch om dat we winnen. Daarnaast heb ik genoeg mooie doelpunten van onze kant gezien. Zo vond ik het weg trek balletje van Serena onder de korf erg mooi. Ze maakte goed gebruik van dat haar tegenstander niet op zat te letten. Ook het feit dat Nathan er in kwam was een goed zet aangezien hij er gelijk twee scoorde. Was dit omdat je papa langs de kant zat?
Ik denk dat we al met al een leuke wedstrijd hebben gespeeld. We hebben in ieder geval onze woorden waar gemaakt “ Thuis pakken we met onze eigen scheids terug”.
Op naar volgende week waar we alweer de laatste wedstrijd in de zaal zullen spelen.

Annelies