Resultaat SuperSaturday: ODO 1 veilig, A1 op weg

Door Jaap

Van de voorzitter: SUPER SATURDAY

 

Afgelopen week hebben we de tamtam in ons dorp hard doen klinken om te zorgen dat zo veel mogelijk mensen ODO 1, 2 en A1 zouden komen steunen. En met effect. Toen A2 in de laatste seconde knap won was De Hofstede al volgepakt met een enthousiast publiek. En knalde de muziek uit de speakers. Wat niet zo heel vanzelfsprekend was, want een half uur eerder had de versterker het begeven. Een telefoontje naar Remco Euser van Re-light leverde binnen 20 minuten een vervangende installatie op, super bedankt Remco! Verderop in deze Praatpaal leest u meer over de Rabo Clubkas Actie waarvan we de opbrengst willen gebruiken voor een nieuwe installatie.
De A1 speelde voor een groots publiek een fantastische wedstrijd tegen KVS, dat vooral tegen zichzelf speelde. ODO A1 heeft het kampioenschap nu in eigen hand, de kampioenswedstrijd is as. zaterdag om 15.10 in de Buitenhof in Delft. Laten we zo hen veel mogelijk support geven door vanaf 14.15 bij De Hofstede te verzamelen en met goed gevulde auto’s naar Delft af te reizen. Met de bus is ook een optie, om 14.36 rijdt bus 38 naar Delft vanaf De Hofstede 😉 Maar als we auto’s optimaal benutten lijkt me daar geen noodzaak voor. Houd de site en het forum in de gaten voor last-minute info.
Bij ODO 2 viel het kwartje helaas de verkeerde kant op. Nieuwerkerk scoorde er dik 5 meer dan hun gemiddelde van 10,5 en ODO kon daar met hun 13 doelpunten gisteren niet tegenop. Volgende week tegen IJsselvogels hebben zij kans zich veilig te spelen. Ook in Moordrecht is uw support meer dan welkom.
ODO 1 bezorgde zich een grote dienst door te winnen van middenmoter LUNO. In Linschoten werd ODO 1 overrompelt door de groteske sfeer van de LUNO aanhang, het thuispubliek zette daar gisterenavond een prima geluid tegenover en hielp ODO de overwinning binnen te slepen. De overige uitslagen in de poule vielen goed uit waardoor het bericht de sporthal bereikte dat ODO 1 ook volgend jaar eerste klasser is in de zaal. Al met al dus een mooi resultaat van de SUPER SATURDAY.
Ik zit volgende week op de tribune in Delft, zie ik u daar ook?
Groet, Jaap
voorzitter
06-24272330