ODO A2 – DKC A1   9-8

Door Claire

Hallo A2,

Afgelopen wedstrijd moesten we tegen nummer twee, DKC. De vorige wedstrijd hadden we, na hard knokken, jammergenoeg verloren. Maar we hadden er allemaal weer volop vertrouwen in dat we de twee punten gingen pakken. Ondanks het gemis van Bart en Inge, maar wel met een paar goede invallers, begonnen we de wedstrijd. De eerste helft ging (vond ik) niet slecht. Ondanks dat de ballen niet altijd wilden zitten, kwamen we op een gegeven moment toch op een voorsprong. Wat jammergenoeg snel werd ingehaald door de tegenstanders. In de rust stond het 4-5. Na een goed praatje van onze twee coaches hadden we er allemaal weer zin in om te knallen. en het bleef in de tweede helft dan ook tot de laatste seconde spannend. Maar de twee punten zijn binnen! Ik heb geen idee wie er allemaal gescoord hebben, maar we hebben het natuurlijk met ze alle gedaan en we hebben met ze alle staan knallen!

Invallers bedankt voor jullie goede inzet! En het publiek bedankt voor jullie support en voor het harde getrommel…

Deze week gaan we natuurlijk weer met ze alle hard trainen en gaan we volgende week een super wedstrijd spelen tegen de koplopers.

Sipke is de gelukkige voor het volgende stukje.