ODO A1 – KCR A2   16-8

Door Diana

Vandaag stond KCR A2 op het programma. De vorige keer dat we tegen deze ploeg hebben gespeeld, wonnen we met 7-12. Dit keer hadden we tijdens het praatje besloten om wederom te gaan winnen. Aan het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Na de 2-2 kregen we meer vat op de aanval van KCR en zij hadden dan ook meer moeite met scoren. KCR weet er zelfs nog maar 1 te scoren in de eerste helft. Dit kwam vooral doordat ODO het voor elkaar kreeg KCR alleen aanvallen te laten spelen met 1 actie en dan weer de bal te veroveren.. ODO lukt het daarintegen om er nog zes in te gooien. Met een mooie en ook verdiende voorsprong gingen we de rust in. Paul en Michiel waren over het algemeen tevreden. Natuurlijk zijn er altijd wat verbeterpunten. Paul had nog vermeld dat we de tweede helft in moesten gaan alsof het weer 0-0 stond. Het was duidelijk dat dit ook gold voor KCR, in hun eerste aanval wisten zij al te scoren. Net als in de eerste helft scoorde KCR en ODO om en om. KCR had zich duidelijk nog niet bij een verlies neergelegd. Maar ook in de tweede helft is het ODO die uiteindelijk als de betere uit de strijd komt. Bart speelde de laatste tien minuten op de plek van Martijn M en Cynthia heeft ook mee mogen doen op de plek van Judith (en gooide er bijna een vrije bal in). Al met al was dit goed voor een eindstand van 16-8. Ik denk dat dit een goede opsteker is voor ons. En dat we hebben laten zien dat we ook in staat zijn om geen spannende wedstrijden te spelen. Laten we deze lijn doortrekken naar volgende week en de punten mee naar Maasland nemen. Over deze westrijd mag Thessa een verslag schrijven. Reserves en invallers, bedankt! Diana