ONDO (G) C1 – ODO C1

Door Tess en Isa

Hooii teamgenootjes, Zaterdag moesten we tegen ONDO (Onderschattelijke Nederlaag Door Odo) Vakken : Bart Jelle Daan Twan Tess Charlotte Isa/Margot Noor We kregen een praatje van onze TopCoachjes Mark en Rick. We werden met goede moed ingepraat, we kregen aanwijzingen en tips. We begonnen de eerste helft vrij goed ondanks de vele PLAATSFOUTEN en uitstapfouten we kwamen als snel 1-0 achter, we kregen vrij veel kansen maar ze gingen der allemaal niet in. De 1e helft eindingden met 4-0 voor ONDO. ——————————————–RUST—————————————————————- In de 2e helft kwam Margot erin voor Isa. Al snel kwamen de plaatsfouten terug maar Twan scoorde de 1e voor ons. Jelle volgde al snel met een doorloop. De eindstand was 8-2. Het was niet onze beste wedstrijd maar we hebben ons best gedaan, de volgende wedstrijd tegen Atlantis thuis winnen we kerels 🙂 ” Groetjes, Tess en Isa