De Meervogels A2 – ODO A1   10-11

Door Maaike

Hé allemaal!

We hebben heel de dag staan trappelen om vervolgens eindelijk te mogen vertrekken naar zoetemeer. Na een inspirerende speech van onze coaches konden we dan eindelijk om zeven uur aan de wedstrijd beginnen. Helaas kwamen we na 4 minuten al achter door een schot, maar Judith bracht daar al snel verandering in met een mooie doorloopbal, aangegeven door Emma, en stond het 1-1. In de elfde minuut kwamen we voor door een strafworp, meegekregeen en gemaakt door Jesse. Zo ging het eigenlijk gelijk op. Iedere keer kwam meervogels gelijk en scoorde wij weer zodat we voor kwamen. Tot de zevenentwintigste minuut in de eerste helft, meervogels kwam voor met 5-4. Dit was ook meteen de rust stand.

Na de vijfde minuut in de tweede helft kwamen we weer gelijk, maar dat was niet voor lang. In de zesde minuut werd er een strafworp gescoort aan de kant van de tegenpartij, 6-5. Het duurde en het duurde, wel acht minuten voordat we weer gelijk kwamen door een doorloop van diana. En we kwamen zelfs voor door een schot van bart. En weer ging het een tijdje gelijk op. En wat was dat spannend aan de kant. Ook Rick heeft nog even meegedaan en gelijk gescoort waar een schot van Judith na volgde. Dit was een omslag punt in de wedstrijd want eindelijk sloegen we een gat van twee doelpunten. We hebben hem nog even geknepen aan de kant, vooral de laatste minuut, maar gelukkig konden we met opgeheven hoofden terug naar Maasland. Het werd 10-11.

Ik denk dat we kunnen zeggen dat we een hoop geleerd hebben van deze wedstrijd, want ook met een slechte scheids die werkelijk de raarste beslissingen nam, hebben we gewoon de punten meegenomen naar Maasland.

Diana mag het volgende stuktje schrijven, en als ik het goed heb hebben we dinsdag weer mental coaching dus vergeet het formulier niet in te vullen!