ODO B1 – Albatros B1   7-19

Door Daphne

hallloo allemaal!!

Afgelopen zaterdag stond Albatros op het programma. Albatros stond op de 1e plaat in de poule, dus het zou een pittige pot worden. In de rust zij sven dat de druk op hun lag en dat wij gewoon ons eigen spelletje moesten spelen.

Opstelling:

aanval: Lennart, Thom, Lotte & Lotte

verdediging: Wouter, Daan, Nikki & Daphne

———

We begonnen de wedstrijd erg fel en kwamen ook gelijk op een 1-0 voorsprong. Albatros scoorde makkelijk, maar wij bleven er goed bij. We deden erg ons best in de eerste helft, we waren erg fel en zaten er goed bij. De laatste paar minuten van de rust liep Albatros een beetje uit en gingen we de rust in met 5-8 als stand

———

We waren allemaal erg moe van de eerste helft, waardoor Albatros er veel scoorde. Ook wij wisten er nog wel 2 te scoren. Ook mochten de laatste paar minuten Niek en Judith er nog even in. De eindstand werd 7-19.

Jongens wij gaan voor de 5e plek en als dat lukt gaan we wat leuks doen!! volgende week pakken wij gewoon die punten!

Alle supporters bedankt voor het aanmoedige en ook erg leuk dat onze trouwe supporter oma korfbal weer van de party was!!

Judith jij ook bedankt voor het invallen.