ODO E1 – Die Haghe E1   1-3

Door Sanne

Hoi kanjers van ODO E1,

Zaterdag speelden we onze eerste competitiewedstrijd tegen Die Haghe E1. Het zonnetje scheen lekker en jullie hadden er erg veel zin in. De eerste aanvallen waren leuk om te zien. Er werd goed rondgespeeld en jullie gooiden allemaal keurig met links en met rechts! Er werd goed voor elkaar ingesneden en Liza wist al snel de 1-0 te scoren. Verdedigend hadden we het iets lastiger. Die Haghe speelden net even iets sneller rond en ze wisten heel slim voor elkaar in de snijden. Wij hebben veel geoefend met voorverdedigen, maar het was toch erg moeilijk om dit de hele tijd vol te houden. Wij stonden vaak te dicht bij onze tegenstander waardoor Die Haghe heel veel doorloopballen kon nemen. Die Haghe scoorde in de 1e helft 1x. In de rust hebben we even lekker wat gedronken en heb ik uitgelegd dat we verdedigend iets meer afstand moesten houden. Ook wilde Die Haghe heel graag de bal onderscheppen, dus moesten we goed kijken voordat we de bal konden gooien. De tweede helft ging dit al een stuk beter! Wij wisten de 2e helft helaas niet meer te scoren en Die Haghe scoorde nog 2x. Jullie hebben heel goed je best gedaan en van de week gaan we weer goed oefenen met het rondspelen en voorverdedigen. Tot dinsdag! Groetjes Maaike en Sanne