ODO B1 – Dijkvogels B1   9-5

Door Lotte

Zaterdag speelden we om kwart voor 10 onze eerste competitiewedstrijd tegen Dijkvogels.
We begonnen met Nikki, Daphne, Niek en Daan in de aanval en Loraine, Lotte V, Lennart en Thom in de verdediging. We begonnen goed, en stonden al snel voor. We probeerden ook de openingsbal te doen, die we op de training hadden geleerd, maar die lukte niet altijd zo goed, dus die moeten we nog even oefenen.
De ruststand was 5-1.

In de tweede helft ging het wat minder, en we kregen ook een aantal tegendoelpunten. Onze aanvallen gingen ook een tijdje wat moeilijker. Maar daarna ging alles weer beter en scoorden we er nog een paar.
Aan het einde van de tweede helft kwamen Lotte D en Wouter er ook nog even in. Lotte scoorde meteen het eerste schot wat ze schoot. Wouter maakte ook nog een leuk doelpuntje, maar helaas was die al buiten de tijd. De eindstand was 9-5!
Volgende week moeten we uit tegen IJsselvogels. Hopelijk pakken we daar ook die 2 punten!