ODO F3 – Dijkvogels F3

Door Tamar

Hallo kanjers,

Vandaag stond Dijkvogels op het programma. De eerste wedstrijd tegen Dijkvogels hadden we gewonnen met 4 – 0. We hebben de afgelopen weken ook erg hard getraind, dus we waren benieuwd…
We begonnen de wedstrijd goed. We waren lekker fel en probeerden veel ballen te onderscheppen, door goed naar de bal en naar de tegenstander te kijken. Doordat dit zo goed ging konden we erg veel aanvallen en kregen we mooie kansen. We waren ook goed op schot en daarom stonden we met rust dan ook 4 – 0 voor!
In de rust kregen jullie nog wat tips van Amber en mij en zo konden we vol goede moed aan de tweede helft beginnen. Jullie waren nog steeds lekker fel aan het verdedigen, waardoor wij weer veel konden aanvallen. Helaas werden jullie soms ook wat slordiger, waardoor de ballen niet meer goed in elkaars handen werden gegooid. Dijkvogels kreeg ook wat meer kansen, maar gelukkig wilden ze er bij Dijkvogels niet in.
Uiteindelijk hebben we erg goed aangevallen en verdedigd. We hebben dan ook gewonnen met 10 – 0! Daarna hebben we nog 18 strafworpen genomen en daarvan hebben we er weer 10 gemaakt!