ODO B3 – Futura B3

Door Rianne

Hee meiden,
Vandaag moesten we tegen Futura, waar we vorige keer door de tweede helft van verloren hadden. We begonnen vol goede moed, omdat we wisten wat vorige keer fout gegaan was, en wat we dus deze keer goed zouden doen. In de eerste helft kregen we al snel een vrije bal, maar die miste Judith. Even later kreeg de tegenstander een vrije bal, maar die miste gelukkig ook. Toen scoorde de tegenstander, maar ik heb geen idee hoe, want ik was bezig papier te zoeken. Het stond dus 0 – 1. Even later scoorde Larissa’s tegenstander, en stond het 0 – 2. Wij hadden heel veel kansen, maar het duurde toch lang voordat er gescoord werd. Laura scoorde, en het stond 1 – 2. En terwijl ik uitleg kreeg over hoe het scorebord werkte door Lianne, werd er alweer gescoord, waardoor ik niet zag door wie. (sorry!) Maar het stond dus 2 – 2. Wat later kreeg de tegenstander weer een vrije bal, maar die miste die alweer.

(Rust)

Van de tweede helft weet ik minder dan van de eerste, want de eerste speelde ik niet en de tweede dus wel. Dus wat er in de tweede helft gebeurde heb ik vooral van Larissa, die heel goed mijn briefje bijhield. Bedankt, Laris! In de tweede helft kregen we een strafworp tegen, maar die was mis. Een tijdje later scoorde mijn tegenstander, en stond het 2 – 3. Gelukkig scoorde Judith daarna, en stond het 3 – 3. Weer wat later scoorde Laura, en stonden wij 4 – 3 voor. En toen was de wedstrijd af, en hadden we gewonnen!