klinkt een beetje raar omdat we verloren hebben met 1-3 maar we moeten allemaal

niet vergeten dat we wel in de eerste klasse spelen. Ik ben trots omdat ik weet dat verliezen

niet echt motiveerd maar dat jullie wil willen, plezier houden en dat jullie stuk voor stuk

stapje voor stapje voor uit gaan.

We speelde vandaag tegen Refleks, de vorige wedstrijd hebben we met 6-3 verloren, maar het was een tegenstander waar we aan gewaagd waren en nog steeds zijn!

Mede door de vlammetjes in de ogen van de kids en de oplettendheid in de verdediging stonden we

tot een paar minuten voor het einde van de eerste helft 0-0. Wij kregen veel kansen alleen het was te zien dat niet iedereen dat gewend was, er werd verdedigt geschoten, in de handen van de tegenstander gegooit als we voor de tweede keer naar de insnij wilde gooien of  we sneeden om het blok heen.. en dat mag niet.  Het is best logisch dat we er niet aan gewend zijn omdat we normaal gesproken weinig kans krijgen om aan te vallen. De rust stand was 0-1.

Na de rust leek het wel of de tegenstanders pepers in hun kontjes hadden gekregen. Ze waren veel feller en daar moesten wij ook even aan wennen. Goed inuit, tempo wisselen en natuurlijk goed kijken wanneer je moet gooien. Ook wij wilde heel graag, misschien wel te graag en gingen daardoor snel en slordig spelen, gelukkig deed de tegenstander dat ook maar hierdoor werd het meer een potje bal onderscheppen dan echt scoren. Toch scoorde Jet een hele mooie bal door weg te trekken onder de paal. 1-1.

Helaas, We hebben verloren met 1-3. Al met al was het een goede wedstrijd en is het jammer dat we geen punten hebben gepakt. Maar we hebben veel dingen gezien waar we hard op gaan trainen om jullie stuk voor stuk stapje voor stapje nog een stukje beter van gaan worden. Toch?